Monday 14 december 2009

Ieri seara, 13 decembrie 2009, mama Mitropolitului Vladimir a trecut la Domnul (Rep. Moldova)

in seara zilei de 13 decembrie 2009, dupa o boala grea si indelungata, a decedat roaba lui Dumnezeu Vera Cantarean, mama inalt Prea Sfintitului Mitropolit Vladimir – Republica Moldova.


in cei 77 ani ai vietii a stiut sa traiasca crestineste, iubindu-L pe Dumnezeu si pe aproapele, respectand poruncile dumnezeiesti, iar ca dovada este educatia aleasa pe care a primit-o Mitropolitul Vladimir.

Redactia Lacasuri Ortodoxe se alatura colaboratorilor Directiei Mitropolitane si slujitorilor din cuprinsul Mitropoliei Moldovei, si aducem impreuna sincere condoleante Mitropolitului Vladimir.

Slujba Prohodului si inmormantarea vor avea loc la Manastirea „Sf. Cneaz Vladimir” din satul Colencauti, reg. Cernauti, Ucraina.
Bunul Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Biserica Ortodoxa a Republicii Moldova


Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.