Slujba Invierii Domnului in Parohia Sfantul Nectarie – Coslada – Spania

Slujba Invierii Domnului in Parohia Sfantul Nectarie – Coslada – Spania

In jur de 6.000 de persoane au participat In noaptea de 3 spre 4 aprilie la slujba Invierii Domnului In Parohia Sfantul Nectarie – Coslada. Au fost prezenti, alaturi de romani, primarul Cosladei, domnul Ángel Viveros Gutiérrez, doamna Rosario Arroyo Lázaro, consilier pe probleme de egalitate, tineret, copii si imigratie din cadrul Primariei, si domnul Agustín González Plasencia, directorul de imigratie.


Dupa Incheierea primei parti a slujbei, primarul a adresat un cald salut si cuvinte de Incurajare romanilor prezenti, si a primit, ca si ceilalti doi invitati, din partea parintelui paroh din Coslada, Pr. George Cimpoca, Diploma de onoare, „In semn de recunostinta si apreciere a eforturilor pe care Primaria si institutia primarului le-au facut In sustinerea comunitatii de crestini ortodocsi romani din Coslada, pentru interesul constant aratat In a raspunde cu multa generozitate si solicitudine tuturor problemelor ei, precum si pentru prietenia calda si plina de afectiune aratata poporului roman.”

Hristos a Inviat!

Scrisoare oferita Lacasuri Ortodoxe de Pr. George Cimpoca
©redactare Teo-Christian publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 12/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.