publicat în: Arhivă

7 decembrie 2010 (18:00): Transmisiune LIVE video HD Lacasuri Ortodoxe: Conferinta “Parintele Teofil – Duhovnicul bucuriei” in direct din Palatul Patriarhal

afis pr teofil In data de 7 decembrie 2010, Patriarhia Romana si ASCOR Bucuresti va invita la o conferinta In memoria Parintelui Arhmandrit Teofil Paraian.
Conferinta, intitulata "Parintele Teofil – Duhovnicul bucuriei", va avea loc In Bucuresti, In Aula “Teoctist Patriarhul” a Palatului Patriarhiei Romane si va Incepe la orele 18:00.

Evenimentul va fi transmis LIVE Video HD de Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

©Redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: KSLCatalin


SocialTwist Tell-a-Friend

Vor evoca personalitatea parintelui:
– Prea Sfintitul Sofian Brasoveanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Romane a Germaniei, Austriei si Luxemburgului
– Prof. univ. dr. Corneliu Berbente de la Universitatea "Politehnica" Bucuresti
– Ieromonahul Protos. Mihail de la Manastirea Brancoveanu, Sambata de Sus.

afis pr teofil

De asemenea, vor concerta membrii grupului psaltic “Pajura” ai Bisericii Sf. Vineri Pajura, Bucuresti.
Tot cu aceeasi ocazie, va avea loc si o proiectie a unui film documentar despre Pr. Arhim. Teofil Paraian.

TRANSMISIUNE LIVE video HD: Conferinta "Parintele Teofil – Duhovnicul bucuriei"

pr teofil paraian La solicitarea organizatorilor, reprezentati prin Pr. dr. Bogdan Scortea – Patriarhia Romana, "pentru a se bucura, alaturi de cei prezenti in sala, un numar cat mai mare de iubitori ai Parintelui Teofil", Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe va incerca sa transmita, integral, acest eveniment deosebit. Transmiunea LIVE (posibila in functie de conditiile de conectare la retea web de mare viteza, in aceasta locatie) va fi una de inalta definitie (HD) multicamera, si va putea fi urmarita de vizitatorii Lacasuri Ortodoxe in orice pagina a platformei Agentiei de Stiri (inclusiv in Editia de Spania), in pozitie de top. Transmisiunea efectuata de Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, este asigurata si oferita in mod gratuit de Asociatia Lacasuri Ortodoxe, in amintirea Pr. Arhimandrit Teofil Paraian. Mai mult decat atat insa, in perioada imediat urmatoare, in paginile noastre va vor intampina noi surprize legate de acest mare duhovnic al Ortodoxiei, a carei pomenire sa fie vesnica!

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 46/2010