Universitatea Valahia din Târgoviște – Admitere Licență și Masterat 2019 (Matematică-Informatică, Chimie, Fizică și Muzică)

Universitatea “Valahia” din Târgoviște organizează în această perioadă sesiunea de admitere la studiile de Licență și Masterat, pentru anul universitar 2019-2020.

Facultatea de Științe și Arte, din cadrul acestei universități vine în întâmpinarea elevilor absolvenți ai ciclului liceal, cu următoarele specializări (înscrierile vor începe curând și vor împărțite în două sesiuni – iulie și septembrie):

– Matematică-Informatică (Licență – 3 Ani);

– Fizică (Licență – 3 Ani);

– Chimie (Licență – 3 Ani);

– Pedagogie Muzicală (Licență – 3 Ani).

De asemenea, pentru cei deja licențiați, Facultatea de Științe și Arte propune următoarele discipline de Master (înscrierile se pot face până în luna septembrie):

– Domeniul Chimie – Specializarea Metode fizico-chimice de analiză pentru (2 Ani);

– Domeniul Matematică – Specializarea Matematică didactică (2 Ani);

– Domeniul Muzică – Specializarea Educaţia muzicală – (2 Ani).

Mai multe informații despre înscriere și studii pot fi consultate pe site-ul Facultății de Științe și Arte, Valahia, din Targoviște, la adresa: https://fs.valahia.ro

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.