Pr. JOHN BRECK primește Premiul Prințul Constantin Ostrogski

În data de 13 septembrie 2018, o delegație a Bisericii Ortodoxe Poloneze i-a acordat Părintelui John Breck, pentru contribuția sa la teologia ortodoxă în domeniul hermeneuticii și al bioeticii biblice, Premiul “Prințul Constantin Ostrogski”.

Ceremonia a avut loc în Mănăstirea Bussy, unde membrii delegației poloneze, Arhiepiscopul Vladimir Misiyuk și Eugen Czykwin, redactor-șef al revistei teologice a Bisericii Ortodoxe Poloneze, l-au premiat pe Părintele John, în prezența prietenilor și a familiei.

Informația a fost oferită de revista franțuzească Orthodoxie care recomandă, totodată, un set de fotografii surprinse la acest eveniment, publicate într-un cont special al rețelei web Flickr.

Foto: OrthodoxWiki

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.