POSTUL NASTERII DOMNULUI 2017 –  LIVE in fiecare dimineata, de la 5:45 (vezi programul transmisiunilor in direct)

Incepand din data de 15 noiembrie 2017, cand credinciosii ortodocsi pornesc pregatirile pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos, prin Postul Nasterii Sfinte din Betleem (“Casa Painii”), Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe transmite in direct, ZILNIC, Slujba Sfintei Liturghii oficiate in Biserica Podeanu din Bucuresti, al carei parinte paroh este Pr. Stavrofor Vasile Ailioaei, cat si din alte parohii si manastiri ale Bisericii Ortodoxe Romane.

POSTUL NASTERII DOMNULUI 2017 – TRANSMISIUNI LIVE IN DIRECT, zilnic, din mai multe locatii

Pe toata perioada acestui post, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, in colaborare cu parintii slujitori ai Bisericii Podeanu din Bucuresti prezinta un program bogat in transmisiuni video in DIRECT, zilnic.

Programul TRANSMISIUNILOR VIDEO IN DIRECT pe perioada Postului Craciunului, este urmatorul:

Luni: de la ora 5:45, Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu- BucurestiMarti: de la ora 5:45, Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu- BucurestiMiercuri: de la ora 5:45, Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu- Bucuresti de la ora 8:00, Sfanta Liturghie din Catedrala din UrziceniJoi: de la ora 5:45, Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu- Bucuresti

Vineri: de la ora 5:45, Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu- Bucuresti de la ora 8:00, Sfanta Liturghie din Catedrala din UrziceniSambata: de la ora 7:30, in sistem duplex (pe doua canale diferite) Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu-Bucuresti si Catedrala din Urziceni de la ora 16:00, Slujba Vecerniei, din Catedrala din Urziceni de la ora 18:00, Slujba Vecerniei, din Biserica Podeanu Bucuresti

Duminica: de la ora 7:30, in sistem multiplex (pe mai multe canale diferite) Sfanta Liturghie, din Biserica Podeanu-Bucuresti si Catedrala din Urziceni (iar tot duminica, de la orele 18:00, transmitem in direct un program special de conferinte realizate in Biserica Serban Voda din Bucuresti si in alte locatii si cu invitati-supriza)

In seara premergatoare unei sarbatori sau in zilele de sarbatoare, programul va suferi modificari, adaptandu-se programului obisnuit de sambata seara (16:00 Vecernie, din Catedrala Urziceni; 18:00 Vecernie din Biserica Podeanu-Bucuresti), respectiv duminica (de la 7:30) Slujba Utreniei (Si a Acatistului, dupa caz) si Slujba Sfintei Liturghii.

POSTUL CRACIUNULUI – TRANSMISIUNI LIVE IN DIRECT – SLUJBE ORTODOXE ONLINE din mai multe locatii, simultan

Transmisiunile in direct, realizate simultan din mai multe locatii diferite – Bucuresti, Urziceni sau in general din Episcopia Sloboziei si Calarasilor si Arhiepiscopia Bucurestilor (in functie de invitatiile primite din partea parintilor slujitori) – vor putea fi urmarite in player-ul amplasat in toate paginile agentiei noastre ( www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] ), cat si in paginile retelelor partenere conexe: www.sf-esc.ro [https://www.sf-0esc.ro] (pe toate siteurilor protopopiatelor, bisericilor si manastirilor legate in retea) si www.reintregirea.ro [https://www.reintregirea.ro] (pe toate siteurilor protopopiatelor, bisericilor si manastirilor legate in retea) si altele.

Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe.

Transmisiunile in direct sunt efectuate prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] si NETCreator [https://www.netcreator.us] , cu sprijinul preotilor slujitori din bisericile respective: Pr. Stavrofor Ailioaei Vasile (paroh Biserica Podeanu-Bucuresti) si Pr. Bogdan-Ionut Stancu (paroh Catedrala din Urziceni), cu binecuvantarea PS Parinte VINCENTIU [https://ro.wikipedia.org/wiki/Vincențiu_Grifoni] , Episcopul Sloboziei si Calarasilor.

Va reamintim ca prima transmisune in direct a unei slujbe ortodoxe a fost efectuata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in anul 2008 – din Sfanta Manastire Halmyris, Murighiol, Tulcea (click aici [https://www.manastireahalmyris.ro/] ).

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) “Lăcaşuri Ortodoxe”, dand click! aici! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.