Festival handmade CREATIVE BUZZ 2017, 13-15 octombrie, la Sibiu – editia 14

POFTIȚI LA HANDMADE, ATELIERE DE CREAȚIE ȘI VOIE BUNĂ LAFESTIVALUL CREATIVE BUZZ

13-15 octombrie 2017, zilnic între 10.00-20.00

Ne place să credem că lucrurile frumoase se fac de către oameni, cu oameni! Iar acolo unde există dăruire și voință este doar o chestiune de timp pentru ca lucrurile să se producă, iar rezultatele să apară!

Dragostea pentru artă adună meșterii populari, dar și împătimiții de creații unice la cea de-a 14-a ediție a festivalului handmade de la Sibiu, Creative Buzz, în perioada 13-15 octombrie 2017, locul magic de întâlnire fiind Forumul German din strada General Magheru nr 1-3.

Festival handmade CREATIVE BUZZ 2017, 13-15 octombrie, la SibiuFestivalul este creat pentru a da publicului sibian ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați într-un loc magic!

Vi se pregătesc 3 zile de cumpărături, patiserie de casă, ateliere de creație pentru copii, demonstrații live & distracție, în care vă facem cunoștință cu cei mai faini meșteri!

Festivalul handmade de la Sibiu, Creative Buzz, a ajuns la ediția 14 și își așteaptă vizitatorii zilnic între 10:00-20:00, cu 40 de expozanți și artiști din toată țara.

Festival handmade CREATIVE BUZZ 2017, 13-15 octombrie, la SibiuScopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii si pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Creative Buzz este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrsta!

“Asociația De Poveste”, cauza socială pe care o susținem la această ediție, a apărut din dorința de a aduce zâmbete pe fețele a peste 250 de copii, de a crea o lume mai bună și un viitor strălucit pentru ei.

Cu ajutorul fondurilor strânse în cadrul festivalului handmade ne propunem să organizăm ieșiri din centrele de plasament pentru copii și să acoperim o parte din costul materialelor folosite de voluntari în cadrul activităților cu copiii.

Susținem antreprenoriatul creativ din 2014!

Accesul la festival este gratuit!

Anda Suciu- coordonator proiect

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.