SEPTEMBRIE 2 și 3 – un nou program de week-end

Vă aducem la cunoștință programul pe care Muzeul ASTRA l-a pregătit pentru zilele de 2 și 3 septembrie 2017.

SEPTEMBRIE 2 și 3 – un nou program de week-endÎncepem cu ,,Plăcinte în sat”, un eveniment organizat în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, la Târgul de țară. Sâmbătă și duminică, între orele 10 și 17, vor fi la Muzeul ASTRA cei de la Jules Bistro care vor aduce preparate tradiționale ca plăcinta cu spanac și telemea de oaie, lichiu cu varză / ceapă și hencleș.

Programul de animații culturale Animă ASTRA revine și în acest sfârșit de săptămână la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, între orele 10.00 și 18.00. Vizitatorii vor putea participa la ateliere meșteșugărești interactive de țesut, confecționat coșuri din răchită, instrumente muzicale, opinci, jucării și măști tradiționale.

Program pentru 2 si 3 SEPTEMBRIE 2017: e week-endProgramul de animații culturale are rolul de a promova și de a susține cultura și arta tradițională, precum și de a pune în valoare patrimoniul muzeal din Dumbrava Sibiului, prin activități practice, cu scop educațional și de divertisment.

Accesul la toate atelierele se va face în baza biletului de intrare în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Cei care doresc să participe în mod special la ateliere se pot înscrie la adresa de e-mail animaastra@muzeulastra.com.

Inceput de SEPTEMBRIE – un nou program de week-endÎn articolul de fata, mai jos, regăsiti programul detaliat al Animă ASTRA din acest weekend, dar și o galerie foto.Acţiunile Muzeului ASTRA sunt posibile cu finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu. Asociatia Lacasuri Ortodoxe este partener media oficial al evenimentelor ASTRA Sibiu.

Vă așteptăm!Cosmin CălinescuPurtător de cuvânt Muzeul ASTRA

PROGRAM ANIMĂ ASTRA, la inceput de septembrie 2017 01.09-03.09.2017Vineri, 1 septembrie 201710.00-18.00 Atelier de confecţionat coșuri din răchită – Gospodăria din Poiana PerișaniAtelier de țesut – Gospodăria din Poiana SibiuluiAtelier de confecționat opinci – Gospodăria din SăpânțaAtelier de confecționat jucării – ETPAtelier de confecționat instrumente muzicale – Târgul de țară

Sâmbătă, 2 septembrie 201710.00-18.00Atelier de confecţionat coșuri din răchită – Gospodăria din Poiana PerișaniAtelier de țesut – Gospodăria din Poiana SibiuluiAtelier de confecționat opinci – Gospodăria din SăpânțaAtelier de confecționat jucării – ETPAtelier de confecționat instrumente muzicale – Târgul de țară

Duminică, 3 septembrie 201710.00-18.00Atelier de confecţionat măști tradiționale – Gospodăria din NerejuAtelier de țesut – Gospodăria din Poiana SibiuluiAtelier de confecționat opinci – Gospodăria din SăpânțaAtelier de confecționat jucării – ETPAtelier de confecționat instrumente muzicale – Târgul de țară

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.