Pr. Marc Antony Costa de Beauregard va prezenta cartea: Roaga-te asa cum respiri – viata ca libertate

Prezentarea cărții „Roaga-te asa cum respiri – viata ca libertate“Autor: Părintele Marc-Antoine Costa de Beauregard

Părintele Marc-Antoine Costa de Beauregard va prezenta vineri, 2 iunie 2017, la ora 19:00, în aula Jean XXIII – Mutuelle Saint-Christophe, 277 rue Saint-Jacques Paris 5e – cartea sa: „Roaga-te asa cum respiri – viata ca libertate“.

Prima ediție a acestei cărți a apărut în anul 1987, în limba romană, cu o introducere a Patriarhului Teoctist și o prefață a Părintelui Dumitru Stăniloae.

Versiunea actuală in limba franceză se bucură de numeroase îmbunătățiri, în comparație cu prima redactare.

Prezentarea se va încheia cu o sesiune de vânzare de carte, dedicata noii publicatii, urmată de o gustare “ca intre prieteni”, ne mai spun organizatorii.

Parintele Marc-Antoine Costa de Beauregard, preot ortodox francez, doctor in teologie, este protopop al Protopopiatului Frantei, in cadrul Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale. (Lăcașuri Ortodoxe)

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.