VIDEO integral: Teodor Baconschi – Ortodoxie si Occident: o convietuire dificila?

În seara zilei de marți, 28 februarie 2017, în sala „Dialoguri Europene” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj din Zalău, a avut loc o noua întâlnire, în cadrul seriei de conferințe „Glasul Bisericii în cetate”.

Cu ocazia acestui eveniment deosebit, auditoriul a avut privilegiul de a-l avea ca invitat de seamă pe domnul Teodor Baconschi, ambasador, diplomat și scriitor român. Domnia sa a susținut conferința cu tema „Ortodoxie şi Occident: o convieţuire dificilă?”, la care au participat clerici din Episcopia Sălajului, precum și persoane cărora acest subiect le-a stârnit interesul, între care s-a numărat și doamna Dana Gîrbovan, Judecător la Curtea de Apel Cluj şi Preşedinte al Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România.

Un material video care cuprinde inregistrarea acestui eveniment, pus la dispozitie de Episcopia Salajului, [https://www.episcopiasalajului.ro/] poate fi accesat in pagina de fata (sus-dreapta, Fisiere Media).

Episcopia Salajului

Teodor Baconschi – Ortodoxie u015fi Occident: o convieu0163uire dificilu0103 [//www.youtube.com/embed/TjEI5TlVwcU?rel=0]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.