Valuri misterioase de praf stelar, identificate de astronomi in jurul unei stele (TV Lacasuri Ortodoxe)

Astronomii au identificat, in ultimele ore, formarea unor valuri misterioase in jurul unei stele.

Imaginile de pe cel mai mare telescop ESO si de pe Telescopul Spatial Hubble al NASA/ESA au relevat structuri unice și total neașteptate, in cadrul unui disc de praf aflat in jurul stelei AU Microscopii.

Aceste valuri, care se deplaseaza cu o viteza extrem de mare, avand caracteristicile unui disc de praf, sunt deosebite de orice a mai fost observat vreodata si, chiar mai mult decat atat, nimic de acest gen nu a mai fost prezis pana in prezent.

Toate aceste descoperiri si informatii au fost incluse intr-un film realizat recent de echipa ESO, .

Filmul a fost lansat in urma cu cateva ore, o copie creditata (legala) a acestuia intrand si in posesia Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe® (in cadrul Programului STIINTA si RELIGIE, pe care Asociatia non-profit Lăcaşuri Ortodoxe® il desfasoara) – asa incat, in cazul in care doriti sa aflati mai multe despre valurile misterioase de praf – asa cum nimeni nu si le-a mai imaginat macar vreodata, dupa cum ne asigura oamenii de stiinta, veti putea viziona acest film, in programul TV Lăcaşuri Ortodoxe®.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.