CIPRU: conferinta internationala regionala a ONU, impotriva violentei religioase. COMUNICAREA

Organizatia Natiunilor Unite propune in această săptămână o conferință regională de două zile, in Cipru, care ii reunește pe liderii religioși, parlamentarii și apărătorii drepturilor omului din Orientul Mijlociu și Africa de Nord, in scopul consolidarii și promovarii cooperarii în comunicare, pentru a preveni violența religioasă.

Intitulata “Extinderea transfrontaliera a comunicarii”, conferința va avea loc în Ledra Palace, în Nicosia, maine si poimaine, cu participarea Raportorului Special ONU privind libertatea religioasa si a convingerilor, Heiner Bielefeldt.

“Comunicarea ajută la depășirea prejudecăților, pentru a preveni stereotipurile negative și a construi – sau reconstrui – încrederea în societate”, a declarat Bielefeldt, anuntand conferinta in cauza.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.