SUA: daca te lupti pentru familia traditionala, duci de fapt o lupta cu … elitele corporatiste bogate

“Ce te faci, dacă nu poți convinge poporul american să accepte valorile tale? Te folosesti de constrângeri, pentru a-ti impune aceste valori.

Iar ca sa influentezi Guvernul, te folosesti de elitele bogate”.

Asa a explicat pe scurt – in cartea sa aparuta recent- Profesorul Ryan Anderson, cum de a fost posibil sa se legalizeze mariajul gay in SUA si cum de este posibil sa reuseasca acest atac, care are loc in prezent, la adresa familiei traditionale, din prezent.

Cartea, care a atras deja atentia presei internationale, se intituleaza: “Adevărul Respins: viitorul familiei și libertatea religioasă”.

Ryan este expert în domeniul căsătoriei și libertatii religioase si membru senior al unei organizații non-guvernamentale conservatoare pentru cercetarea problemelor politice.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.