Tuesday 11 august 2015

Conspiratorii straini doresc sa distruga toate simbolurile tarii!

Puri Shankaracharya Swami Nischalananda Saraswati a afirmat că India este condusa in directii “crestine, comuniste si musulmane”, iar democrația și Constituția nu mai sunt conforme cu nevoile și tradițiile țării.

Guru-ul hindus, care a mai declanșat controverse în trecut, prin comentariile sale, inclusiv pentru faptul ca a ajuns sa dea vina pe influența Occidentului asupra cresterii ratei violurilor, a declarat ca politicienii au devenit un instrument în mâinile “conspiratorilor străini”.

“India este condusa de conspiratori străini, ar trebui să știti asta. Prim-miniștrii și miniștrii nostri sunt ghidati din altă parte… India este ghidata pe directii crestine, comuniste si musulmane”, a declarat acesta.

El a deplâns “distrugerile” de pe Himalaya și Ganga, cauzate de procesele de dezvoltare: “Calamități naturale mult mai grave decât ceea ce ati vazut în Uttarakhand și Nepal va vor lovi, dacă lucrurile continuă pe acelasi drum. Conspiratorii străini doresc să distrugă toate simbolurile indiene”, a pretins acesta.

“Ceea ce este regretabil, este faptul că democrația noastră nu este conforma culturii noastre. Constituția pe care o avem nu este în conformitate cu cultura noastră”, a afirmat guru-ul.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.