Credinciosii din Gradistea, bucurati de o vizita inopinata a PS Episcop Vincentiu, la ora Utreniei

Ieri, duminica 9 august, Preasfintitul Părinte Episcop Vincenţiu a vizitat in mod inopinat Biserica Grădiștea, in drumul sau spre comuna Dorobantu, acolo unde localnicii aveau sa astepte cu emotie slujba arhiereasca ocazionata de centenarul parohiei (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Biserica din Gradistea are hramul „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, aflandu-se in Protopopiatul Calarasi.

La momentul vizitei-surpriza, in sfanta biserica se oficia deja slujba Utreniei, credinciosii si slujitorii altarului intampinandu-l intr-o atmosfera calda, de slujire, pe Arhiereul lor.

Surprinsi de bucuria si de frumusetea momentului, la auzul neasteptat al binecunoscutei cantari de intampinare, intonata de parintii arhidiaconi: “Pe Stapanul si Arhiereul nostru…”, acestia s-au grabit sa primeasca binecuvantarile arhieresti, cu mahnirea marturisita ca prezenta episcopului in biserica lor, din pacate, trebuia sa fie de aceasta data una foarte scurta.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.