MH17: Astazi, se voteaza instituirea unui tribunal special de investigare si urmarire

Un purtator de cuvant al Misiunii Permanente a Noii Zeelande la Organizația Națiunilor Unite a spus, pentru Sputnik, despre Consiliul de Securitate al ONU, ca va vota, astazi, înființarea unui tribunal de investigare și urmărire în justiție a celor responsabili de doborarea avionului zborului Malaysia Airlines MH17 in estul Ucrainei (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Conform Sputnik, Malaezia a prezentat un proiect de rezoluție, Consiliului de Securitate al ONU, care propune ca o instanță independentă să fie stabilită. Inițiativa a fost susținută de Australia, Belgia, Olanda și Ucraina. Moscova va vota impotriva proiectului de rezolutie.

“Acțiunea privind proiectul de rezoluție este programată pentru miercuri, 29 iulie, la ora 15 (ora New York-ului) [19:00 GMT]”, a declarat Nicola Garvey, pentru Sputnik.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.