Calugarita franciscana, ucisa in Brazilia

O călugăriță franciscana, care si-a dedicat viața ajutorarii celor care sufera de pe urma dependentei de droguri, a fost ucisa zilele trecute în Brazilia.

Potrivit Fides, sora Irma Odet Francisca a fost ucisa vineri dimineata, la Centrul de Reabilitare “La Estrella”, din orașul Guaratinguetá, situat în statul brazilian Sao Paulo.

Societățile Pontificale de Misiune din Brazilia au declarat că monahia fost atacata de un bărbat, în timpul unei tentative de jaf. Aceasta a murit, după ce a fost înjunghiata în spate de 8 ori, de către atacator.

Poliția locală a declarat că hoțul a intrat în mănăstire in picioarele goale și cu fața acoperită. Apoi, el le-a ordonat surorilor să predea banii.

Sora Francisca lucrase timp de 6 ani la Centrul din Guaratinguetá, care găzduiește aproximativ 350 de persoane in curs de reabilitare in urma abuzului si dependentei de droguri.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.