Manifestatie in Georgia, impotriva degenerarii fizice si morale a tarii

Desfiintati organizațiile anti-stat din Georgia! – acesta este apelul participantilor la un miting recent din Tbilisi, Georgia, la care au participat clerici și credincioși din mai multe biserici.

Ei sustin ca unele organizatii non-guvernamentale, finantate de un număr de țări occidentale, promoveaza coruptia în Georgia.

Nu este adevărat că ele exprimă voința publicului, au declarat manifestantii, pentru că, de fapt, aceste organizații exprima puncte de vedere nepopulare, apartinand unor agenți ai unor state străine, aflati în Georgia.

Acțiunile lor au un caracter anti-stat, conform unui reprezentant al “Uniunii Părinților Ortodocși”, și promit degenerarea fizica si morala a Georgiei.

Țara trebuie să lucreze cu organizații non-guvernamentale care sunt finanțate de popor, au mai spus manifestantii, cerand limitarea activitatii organizatiilor non-guvernamentale straine.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.