Realizare site si gazduire web: de acum, Parohia Maia Catargi are propriul site web

In aceste zile, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a fost lansat oficial un nou site web, inclus in Reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor: site-ul Parohiei Maia, situata in Protopopiatul Urziceni, Episcopia Sloboziei si Calarasilor.

Noul site, alcatuit pe structura noului CMS performant NETCreator, va contine informatii despre functionarea si organizarea Bisericii Sfântul Nicolae si Adormirea Maicii Domnului din Maia, programul slujbelor si alte informatii despre oficierea slujbelor si din parohie.

Realizarea site-ului face parte dintr-un program amplu, destinat crearii Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, elaborat de Asociatia Lacasuri Ortodoxe si realizat prin serviciul specializat in realizarea de site-uri web [https://www.netcreator.ro] , gazduire [https://www.netcreator.us] si alte servicii si software la comanda [https://www.netcreator.ro] , NETCreator, [https://www.netcreator.ro] in parteneriat cu Departamentul Media al Episcopiei,

Site-ul a fost inclus deja in reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [https://www.sf-esc.ro] , informatiile publicate pe acest nou site fiind semnalate in sistemul informational amintit (vezi: https://parohiamaiacatargi.ro/ [https://parohiamaiacatargi.ro/] ).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.