Thursday 7 may 2015

Cel mai mare centru al scientologilor din Elvetia. Proteste

În jur de 200 de persoane au luat parte la un mars in Basel, Elvetia, protestând împotriva deschiderii unui centru Scientologic, care a avut loc pe 25 aprilie, conform publicatiei Blagovest.

150 de membri vor lucra in noul centru, care va deveni cea mai mare baza a scientologilor din Elveția. Intre 100 si 200 de oameni vor veni aici, săptămânal, pentru a participa la cursuri speciale.

Aproape 800 de membri ai “Bisericii Scientologice” din Elveția și Germania de Sud au luat parte la deschiderea centrului “Ideal Org”, pe 25 aprilie, conform rapoartelor saptamanalului “Schweiz am Sonntag Swiss”. David Miscavige, actualul lider american al scientologilor, a condus ceremonia.

Acțiunea de protest, ai carei principali participanți au fost locuitorii din cartierul din Basel, unde este construit centrul scientologic, s-a derulat fără incidente, conform unui raport al poliției orașului.

Printre demonstranți, s-a aflat si Wilfried Handl – un austriac care, timp de 27 de ani, a fost un scientolog activ, iar în 2002 a parasit această organizație și a devenit un critic fervent al sectei.

Potrivit informațiilor InfoSekta – Centrul Elvetian de informare si consultare pe tema sectarismului – astăzi nu există mai mult de 800-900 adepți ai Scientologiei in Confederația Elvețiană. Alte surse afirma ca “Biserica Scientologica” ar fi atras mai puțini membri noi, în ultima vreme, în Elveția și in restul lumii.

Lăcaşuri Ortodoxe (spre pagina principală)

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile