India: Atacarea bisericilor nu se considera o infractiune! Sterilizarea crestinilor…

Propaganda grupurilor extremiste hinduse se intensifică. Scopul acestora este acela de a șterge orice minoritate religioasa creștina și musulmana din tara.

“Atacarea unei biserici nu este ilegală și nu încalcă nicio lege”. Această declarație provocatoare, care a venit din partea Munna Kumar Shukla, Secretar General al Mahasabha Hindus, un partid extremist hindus, are ca scop inflamarea mintii tinerilor militanți și promovarea unei ideologii de excludere, conform căreia India ar putea scăpa de minoritățile religioase. Din cele 1,2 miliarde de oameni care locuiesc in aceasta vasta țară din Asia de Sud, 75% sunt hinduși, 13% sunt musulmani și aproximativ 4,5% sunt creștini (de toate confesiunile).

Mai presus de toate, însă, acesta este un apel care legitimează atacurile repetate – conform unui raport Vatican Insider – care au dus la devastarea comunităților creștine din India, în ultimele câteva luni. În 2014, aceste comunități au suferit mai mult de 7 000 de incidente de violență, potrivit unui raport al Forumului Secular Catolic (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Ba chiar, liderul hindus a mers mai departe: el a cerut guvernului federal sa “asigure protecție juridică hindușilor care ataca bisericile”. Conform acestuia, bisericile “nu mai sunt lacasuri de cult, ci fabrici de convertire a hindușilor in creștini”.

Shukla a adăugat, mai mult decat atat, că organizația sa le va acorda “premii și protecție tinerilor hinduși care vor ataca bisericile și se vor căsători cu fetele musulmane”.

Pana si capodopera arhitecturala musulmana din India, Taj Mahal – un mausoleu comandat în 1632 de către Imparatul Mughal Shah Jahan – ar fi “fost, de fapt, dedicat zeului [hindus] Shiva și va fi în curând un templu hindus, din nou”, a remarcat acesta.

Declarațiile lui Shukla au urmat celor ale vice-președintelui mișcării, Deva Sadhvi Thakur, care în ultimele săptămâni a cerut “sterilizarea în masă a musulmanilor și a creștinilor, astfel încât numarul acestora sa nu mai creasca”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.