Tur virtual biserici episcopie

Une excursion virtuelle dans les églises orthodoxes d’Estonie (Patriarcat de Moscou) est disponible sur internet

Un tur virtual al bisericilor ortodoxe din Estonia (Patriarhia Moscovei), este disponibil pe internet

Biserica Ortodoxă Estoniană de Patriarhiei Moscovei a anuntat lansarea proiectului care permite utilizatorilor de internet să ia un tur virtual al bisericilor ortodoxe din Estonia. Baza proiectului este panorame sferice interactive. Folosind aceste puteți obține să știți fiecare biserică prezentat, vizualiza interiorul lor și au, de asemenea, o vedere aeriană a bisericilor și împrejurimile lor. Pe site-ul sunt prezentate toate bisericile estoniene ale Patriarhiei Moscovei și mănăstirea stavropégial Adormirii Maicii Domnului la Pühtitsa. Pe lângă fotografii, descrieri ale bisericilor și istoria lor sunt disponibile pe site-ul. În total 109 de panorame au fost făcute. Puteți accesa site-ul de pe link-ul urmator.

https://www.hramy.ee/

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.