publicat în: Arhivă

Denia celor 12 Evanghelii – in direct din Catedrala Sloboziei si din Bucuresti – transmitem DUPLEX in aceasta seara (17:00)

Diseara, incepand cu ora 17:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite in direct cea de-a cincea Slujba a Deniei: Denia celor 12 Evanghelii.

Transmisiunea live, in sistem duplex, va fi efectuata simultan (pe 2 canale diferite – vezi buton in josul player-ului) din Catedrala Municipiului Slobozia si din Biserica Podeanu din Bucuresti. Slujba Deniei oficiate in Biserica Podeanu din Bucuresti, va fi precedata de Slujba Sfintei Liturghii a Sfantului Vasile cel Mare.

Ne aflam in Postul Mare si Sfant al Pastelui, in Sfanta si Marea Joi.

Slujba va putea fi urmarita si in paginile Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro) [https://www.sf-esc.ro] .

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [https://www.netcreator.ro] si Live Camera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.