Ing. Catalin Ion: o noua inregistrare – integrala – a Conferintei din Biserica din Titan, postata pe YouTube

In ultimele ore, reprezentantii Parohiei “Sfantul Cuvios Antonie cel Mare”, din cartierul bucurestean Titan (str. Jean Steriadi nr. 19/A, sector 3), al carei parinte paroh este Pr. Daniel Goga, a publicat pe YouTube inregistrarea manifestarii duhovnicesti organizate in seara zilei de 9 martie 2015, la initiativa Dlui. Dr. Stelian Gombos si a parintilor slujitori ai acesteia.

Invitatul acestei manifestari şi dezbateri a fost Dl. Ing. Catalin Ion (KSLCatalin), Preşedintele Agentiei de stiri “Lacasuri Ortodoxe”, care a raspuns la intrebari pe tema “Pagina web versus misiunea, propovaduirea si marturisirea parohiei contemporane in contextul civilizatiei seculare si secularizante de astazi”, propusa de organizatori.

In galeria media a articolului de fata (in topul articolului), puteti urmari inregistrarea video si mai multe fotografii surprinse la acest eveniment (foto si video: Olivian Breda).

Puteti urmari inregistrarea si pe YouTube, la adresa: style=“font-size: 13px;” target=“_blank”> [//www.youtube.com/embed/6PTqqtIXfdY [

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.