Madonna isi doreste o intalnire cu Papa Francisc, la un pahar de vin

Jurnalistul Luca Dondoni a intervievat-o, ieri, pe renumita stea a muzicii pop americane, Madonna, in New York – pentru postul italian de radio RTL 102.5. Aceasta a vorbit despre Papa Francisc și relația ei cu religia.

“Dumnezeu să il binecuvânteze pe Papa Francisc. Trebuie să ne intalnim. O portie de paste italienesti, o sticlă de vin bun. Am avea vreo șansă?” – aceasta este ceea a spus vestita cantareata Madonna.

Răspunzând unei întrebări despre relația pe care cantareata o are cu religia (unele dintre melodiile noului ei album avand conotații religioase puternice), Madonna a declarat: “Ele au de a face, intr-o anumita masura, cu relația mea cu Dumnezeu și / sau sexualitatea, sau un amestesc intre ideea de Dumnezeu și religie sau sexualitate; toate acestea sunt teme care sunt prezente în cântecele mele – după cum știți. De altfel, ele au reprezentat si motivul pentru care am fost excomunicata, de către Biserica Catolică, nu o dată, nu de două ori, ci de trei ori… Nu știu… credeti ca Papa m-ar invita?”.

Loca Dondoni a afirmat, la randul sau: “Cred că, dacă intre tine si Papa va avea loc o intalnire, atunci el iti va oferi o imbratisare”.

Regina muzicii pop a exclamat: “Fantastic, introdu-ma la el!”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.