Astazi, transmisiune in direct in sistem DUPLEX. Slujba Arhiereasca in Catedrala din Urziceni

Maine, duminica, 22 martie 2015, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite in direct Slujba Sfintei Liturghii, din Catedrala Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, a Municipiului Urziceni. Transmisiunea va incepe la ora 8:00 AM.

Transmisiunea live va fi una realizata in sistem DUPLEX, FullHD, asa incat, pe un canal tv paralel, vizitatorii nostri vor putea urmari simultan transmisiunea video in direct efectuata din Biserica Podeanu Bucuresti.

Slujba oficiata in Catedrala Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Urziceni va fi una arhiereasca, fiind oficiata de Preasfinţitul Părinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, si Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Va reamintim ca, in aceasta perioada, credincioșii din zona se pot închina, biserica fiind deschisa si pe timpul noptii, la sfintele moaste ale Sfantului Ioan Gura de Aur, aduse din Capitala in urma cu doua zile si asezate spre inchinare alaturi de moastele Sfantului Ierarh Nectarie, aflate in catedrala. Va reamintim ca, in urma cu doua zile, aducerea sfintelor moaste in municipiu a ocazionat organizarea unei procesiuni de amploare, care a reprezentat, din mai multe puncte de vedere, un eveniment unic in localitate. Astfel, dupa cum ne-a declarat Pr. Protopop Bogdan Ionuț Stancu, procesiunea a fost prima manifestare de acest fel care s-a bucurat de participarea unui ierarh (de aceasta data fiind prezenti chiar doi ierarhi) si, de asemenea, a fost vorba despre prima procesiune transmisa in direct din miscare in acest municipiu. Evenimentul a fost transmis video in direct de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe. Inregistrarea ruleaza, in prezent, in programul TV Lacasuri Ortodoxe, si poate fi vizionata atat in paginile agentiei [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , cat si in paginile Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [https://www.sf-esc.ro] .

Slujba de maine va fi transmisa in direct de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, prin serviciile specializate pe care aceasta le detine: LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] si NETCreator [https://www.netcreator.ro] , aceasta putand fi urmarita gratuit atat in paginile agentiei [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , cat si in cele ale Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor. [https://www.sf-esc.ro]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.