ONU adopta prima declaratie in sprijinul crestinilor din Orientul Mijlociu – la initiativa Rusiei, Vaticanului si Libanului.

Va reamintim ca, Consiliul pentru Drepturile Omului, al Organizației Națiunilor Unite, a adoptat prima declarație adoptata vreodata in sprijinul creștinilor din Orientul Mijlociu (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Pe 13 martie 2015, Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, în timpul sesiunii numarul XXVII, a adoptat o ​​declarație in “Susținerea Drepturilor Omului pentru creștinii și alte comunități, în special în Orientul Mijlociu”, inițiata de către Rusia, Vatican și Liban (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Apariția acestei declarații a fost dictată de situația catastrofală a creștinilor din Orientul Mijlociu, care au fost supusi persecuției fără precedent din partea Statului Islamic și a altor grupări teroriste (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.