STIRI | Campanie umanitara dedicata copiilor din Valea Plopului si Valea Screzii

Sub titlul “Un martisor din suflet, oferit unui suflet”, o noua campanie umanitara, dedicata copiilor din Valea Plopului, este organizata de Parohia “Sf. Cuv. Antonie cel Mare”, din cartierul bucurestean Titan, str. Jean Steriadi nr. 19/A, sector 3, Bucuresti. Campania se adreseaza binecunoscutelor Tabere de copii din Valea Plopului si Valea Screzii, jud. Prahova, conduse de catre Parintele Nicolae Tanase.

Este deja al doilea an in care parohia din Titan organizeaza, cu binecuvantarea Parintelui Paroh Daniel Goga, o astfel de campanie, urmand ca ea sa se materializeze, si de aceasta data, prin transportarea, in Taberele de copii, a ajutoarelor care vor fi colectate pana in ziua de sambata – 07.03.2015, orele 09,00 (atunci cand va avea loc si plecarea spre Valea Plopului, de la biserica parohiala).

Pana atunci, organizatorii campaniei va invita “pe toti, cu multa dragoste si aleasa daruire, sa participati, sa contribuiti si sa va implicati efectiv, la colectarea si organizarea acestei campanii umanitare, dedicata celor aproape 300 de copii, adapostiti în Taberele de la Valea Plopului si Valea Screzii”.

Vor fi colectate “alimente neperisabile, constand in: faina alba de grau, faina-gris, faina de porumb/malai, zahar, sare, orez, paste fainoase, ulei, otet, conserve de post, lapte praf pentru diferite varste, obiecte de igiena personala (paste si periute de dinti, scutece de unica folosinta pentru diferite varste si multe altele de acest fel”, dupa cum aflam de la organizatori.

“De asemenea, pot fi colectate/achizitionate carti (inclusiv de la pangarul bisericii), care sa fie duse si daruite acolo, majoritatea copiilor fiind scolari”.

Toate aceste produse si articole vor fi adunate la biserica din Titan, in perioada 2-6 martie 2015, intre orele 08 – 20.

In plus, parohia s-a aratat deschisa colaborarii, in cadrul acestei campanii, cu mai multe parohii din Bucuresti, “in vederea realizarii si desavarsirii unei actiuni frumoase, rodnice si binecuvantate, spre Slava lui Dumnezeu si folosul real al vietuitorilor asezamintelor de la Valea Plopului si Valea Screzii”.

Facand apel la credinciosi, ca acestia sa dea o mana de ajutor si cu transportul, organizatorii asteapta alte eventuale sugestii sau propuneri, la telefoanele:

– 021/345 21 55 – Oficiul Parohial;

– 0744/64 30 33 – Pr. Paroh Daniel Goga sau 0745/26 56 61 – Stelian Gombos.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.