Friday 20 february 2015

Un Superior iezuit din Ucraina: Biserica Catolica ii invata pe oameni sa nu-i urasca pe rusi-

In timp ce luptele continua în estul Ucrainei, în ciuda acordului oficial de încetare a focului, Radio Vatican l-a intervievat pe Părintele iezuit David Nazar, superior iezuit din Ucraina, despre cum vad oamenii locului situatia actuala.

Părintele Nazar a amintit, cu aceasta ocazie, ca poporul ucrainean s-au confruntat cu o istorie lungă și turbulentă, în secolul trecut, incluzand zeci de ani de dominație sovietică și, prin urmare, el se roagă mult și rămâne optimist că, în cele din urmă, națiunea sa va prevala în această luptă.

El a mai declarat, pentru Radio Vatican, ca poporul ucrainean nu este surprins de politica actuala a Președintelui rus Vladimir Putin față de națiunea sa, dar, în același timp, Biserica Catolică ii indeamna pe oameni sa nu permita ca ura față de ruși sa le patrunda in inimi.

“Nu ii putem uri pe ruși, nu putem ucide mai multe persoane, chiar și soldați ruși… Ar trebui să ne apropiem prin mijloace diplomatice și sa nu ajungem la generalizarea spiritului de violență, în țară”.

Lăcaşuri Ortodoxe (spre pagina principală)

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile