STIRI | Transmisiune in direct – Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii

Acum, incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe transmite in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, din Biserica Podeanu Bucuresti, la Duminica de dinaintea Botezului Domnului – Soborul Sintilor 70 de Apostoli, Sfantul Cuvios Teoctist si Sfanta Cuvioasa Apolinaria.

Transmisiunea video in direct, FullHD, poate fi urmarita in toate paginile noastre si in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ), precum si prin reteaua de televiziune prin cablu, pe postul Eveniment TV.

NU UITATI: in toata aceasta perioada, va asteptam cu noi evenimente deosebite transmise in direct, ocazionate de Sarbatoarea Botezului Domnului.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, gratuit, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [https://netcreator.ro] si Live Camera media PRODUCTION [https://livecamera.ro] pe care le detine.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.