STIRI Terorism islamist in Franta | Episcopii ortodocsi reactioneaza

Adunarea Episcopilor Ortodocși din Franța a lansat un comunicat, pe marginea atacului mortal împotriva angajatilor săptămânalului “Charlie Hebdo”, comis ieri în Paris.

Comunicatul aminteste, printre altele:

“Episcopii ortodocși ai Franței condamnă, în termenii cei mai fermi, atacul josnic și barbar de pe teritoriul francez, de astăzi, în inima Parisului. (…) Acest atac josnic urmărește să semene teroare, îndoială și diviziune. El obliga, astăzi, mai mult decât oricând, diferitele componente socio-politice și religioase ale țării noastre, sa demonstreze unitate și coeziune națională în fața barbariei și sa reafirme, impreuna cu autoritățile publice din țara noastră, prioritatea convietuirii linistite, în ordinea publică republicana”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.