STIRI Franta | “Al-Qaida din Yemen, paraseste masina!”

“Al-Qaida din Yemen, paraseste masina!”, se pare ca au strigat doi dintre teroriști, atunci cand au furat mașina unui barbat, după atacul lor împotriva săptămânalului Charlie Hebdo, conform unui raport al agentiei ANSA, care citeaza un cetățean italian care lucrează in Paris și care a discutat cu cel al cărui vehicul a fost deturnat.

Atacatorii au apărut calmi și “vorbeau o limba franceză perfectă”, si când omul, sub amenintarea cu arma, le-a cerut sa-si ia cu el si cainele pe care il avea in masina, acestia i-au raspuns cu “da”.

Teroriștii, care au fugit la bordul Citroen-ului de culoare neagra, au schimbat mașina, după un accident pe Rue de Meaux, conform unui martor ocular, care se afla la o brutărie de peste drum, citat de mass-media.

Bărbatul, identificat ca Jeremy, a declarat că i-a văzut pe teroriști in timpul accidentului și apoi parasind mașina și “luand un Clio de culoare deschisă, parcat în spate, in timp ce strigau ca Allah este cu ei”. “Ei erau mascati și purtau arme Kalașnikov”, a spus acesta, conform Ansa.

Teroristii au fugit la bordul Clio, spre podul Pantin.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.