STIRI | Patriarhul Kirill se roaga pentru evitarea razboiului intre Rusia si Occident

Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii a sfințit Biserica în cinstea Sfantului Alexander Nevski din Kaliningrad, si a facut apel, cu aceasta ocazie, la oameni să se roage pentru prevenirea războiului.

“Ne vom ruga, în special aici, pentru ca Dumnezeu să salveze Rusia de atacuri, inclusiv în această regiune, pentru prevenirea războiului dintre Rusia și Occident, astfel încât nimeni nu ne mai sperie cu acest război și tot astfel să avem mereu energia necesară inaltarii vieții poporului nostru”, a spus Patriarhul în predica sa, după Liturghia savarasita în biserica nou sfințită.

Patriarhul a mai spus ca memoria lui Alexandru Nevski “ar trebui să fie deosebit de puternica în mijlocul poporului, al celor care locuiesc aici, pe frontiera de vest a Rusiei, pe coasta Mării Baltice”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.