STIRI SPORT | Michel Platini: ce ne-am fi facut daca drona ar fi purtat cu ea o bomba?

Președintele UEFA, Michel Platini, a declarat că evenimentul inregistrat in timpul meciului între Serbia și Albania nu este unul inofensiv și a reprezentat un semnal de alarma cu privire la ceea ce s-ar fi putut întâmpla dacă drona acre ar fi zburat peste Stadionul Partizan din Belgrad ar fi purtat cu ea o bombă, în loc de steag.

Am deschis o anchetă. Vom aștepta rapoartele de la Belgrad, dar imaginați-vă că drona ar fi purtat o bombă în loc de steag. Ce ne-am fi facut atunci?, a spus Platini.

Trebuie să fim atenți, fiindca totul devine periculos, mai ales în regiunile în care există multe tensiuni politice, cum este si aceasta, a declarat Platini, într-o emisiune în direct pe radiodifuzorul național al Franței, TF1.

Niciun oficial de la Pristina și Tirana nu a condamnat provocarea “Albaniei Mari” (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), informeaza Tanjug. Dimpotrivă, jucătorii de fotbal albanezi au fost salutati ca niste eroi, iar albanezii din regiune au sărbătorit incidentul ca pe o victorie naționala.

UEFA a lansat o investigație împotriva ambelor asociații de fotbal, iar decizia vizavi de rezultatul final al meciului și posibilele pedepse vor fi luate pe 23 octombrie.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.