publicat în: Arhivă

STIRI SPORT | Michel Platini: ce ne-am fi facut daca drona ar fi purtat cu ea o bomba?

Președintele UEFA, Michel Platini, a declarat că evenimentul inregistrat in timpul meciului între Serbia și Albania nu este unul inofensiv și a reprezentat un semnal de alarma cu privire la ceea ce s-ar fi putut întâmpla dacă drona acre ar fi zburat peste Stadionul Partizan din Belgrad ar fi purtat cu ea o bombă, în loc de steag.

Am deschis o anchetă. Vom aștepta rapoartele de la Belgrad, dar imaginați-vă că drona ar fi purtat o bombă în loc de steag. Ce ne-am fi facut atunci?, a spus Platini.

Trebuie să fim atenți, fiindca totul devine periculos, mai ales în regiunile în care există multe tensiuni politice, cum este si aceasta, a declarat Platini, într-o emisiune în direct pe radiodifuzorul național al Franței, TF1.

Niciun oficial de la Pristina și Tirana nu a condamnat provocarea “Albaniei Mari” (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), informeaza Tanjug. Dimpotrivă, jucătorii de fotbal albanezi au fost salutati ca niste eroi, iar albanezii din regiune au sărbătorit incidentul ca pe o victorie naționala.

UEFA a lansat o investigație împotriva ambelor asociații de fotbal, iar decizia vizavi de rezultatul final al meciului și posibilele pedepse vor fi luate pe 23 octombrie.