Lady Gaga vine in Atena, pentru prima data. Lady Gaga’s artRAVE: the Artpop Ball (video)

Controversatul star american Lady Gaga va concerta pe Stadionul Olimpic din Atena, pe 19 septembrie, ca parte a turneului mondial intitulat “Lady Gaga’s artRAVE: the Artpop Ball”.

Cu peste 4 milioane de bilete deja vandute, industria Lady Gaga vine in Atena pentru prima dată, conform unui anunt facut ieri de către președintele Live Nation Entertainment, Arthur Fogel.

Conform LOPlus Radio [https://www.loplusradio.com] , care citeaza Greek Reporter, turneul mondial va propune albumul “Artpop”, al lui Lady Gaga, care a ajuns în partea de sus a topurilor Billboard, în prima săptămână de la lansare. În timpul show-lui live, aceasta va interpreta atât hit-urile albumului in cauza, cat si o retrospectivă a cântecelor sale mai vechi.

Lady Gaga a lansat un videoclip de salut, pentru fanii ei din Grecia, exprimandu-si entuziasmul legat de vizita in Atena, pe care il puteti vedea in galeria media a articolului de fata (www.lacasuriortodoxe.ro).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.