Despre cantina neautorizata a Arhiepiscopiei Bucurestilor, din parohia Andronache

În legătură cu situaţia relatată în presă, referitoare la cantina care funcţionează fără autorizaţie în parohia Andronache din sectorul 2 al Capitalei, Biroul de presă al Arhiepiscopiei Bucureştilor precizează:

Astăzi, 24 septembrie 2014, Arhiepiscopia Bucureştilor şi Protopopiatul Sectorului 2 Capitală au demarat o cercetare a celor semnalate şi, din primele constatări rezultă că responsabilitatea obţinerii autorizaţiei de funcţionare a cantinei parohiei Andronache revenea părintelui Ioan Rădulescu, care a deţinut funcţia de paroh până la începutul anului 2014.

După finalizarea cercetării, Arhiepiscopia Bucureştilor va lua măsurile care se impun, potrivit regulamentelor de disciplină bisericească.

Menţionăm faptul că noul paroh al parohiei Andronache, părintele Nicolae Dumitraşcu, are responsabilitatea ca în cel mai scurt timp posibil să obţină autorizaţia de funcţionare a cantinei parohiei Andronache din Bucureşti.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Bucureştilor

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.