STIRI | Patriarhul Rusiei l-a salutat pe Presedintele Ucrainei, de Ziua Independentei

Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii l-a salutat pe Președintele ucrainean Piotr Poroșenko, de Ziua Independenței Ucrainei.

“Inca o data, fac apel la Dvs, pentru a face tot ce este posibil pentru incetarea rapidă a vărsării de sânge, spre binele tuturor locuitorilor Ucrainei”, sustine mesajul de salut al patriarhului, citat de Patriarhia Moscovei.

Patriarhul este convins că Ucraina are nevoie vitală de pace și de armonie civilă, de unitate în jurul valorilor creștine și de dialog la nivel national.

“Ucraina, atât de draga inimii mele, este moștenitoarea Sfântului Print Vladimir, Botezătorul Rusiei. În mare parte, tocmai din acest motiv, oamenii ei au menirea de a demonstra un exemplu de viață evlavioasă în urma adevărului lui Dumnezeu”.

“Eu cred și sper că, în viitorul cat mai apropiat, Ucraina va deveni o țară prospera”, spune mesajul.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.