STIRI din KIev, Ucraina: Metocul Atonit din Kiev hraneste zilnic pana la 500 de refugiati

Protopopul Roman Baranovski, duhovnic al Metocului Atonit Sfantul Pantelimon din Kiev, a povestit, in ultimele ore, despre modul în care biserica sa i-a ajutat pe refugiații din regiunile Donețk și Lugansk.

Până la 500 de refugiați se afla, zilnic, in Metocul atonit din Kiev.

De mai mulți ani, biserica Metocului Atonit le-a oferit asistență tuturor celor care sunt în nevoie și solicita ajutor la Biserica: li se acorda asistență si ingrijire medicală, alimente gratuite și sustinere morala.

Acum, o nouă categorie de persoane a apărut: refugiații din regiunile Donețk și Lugansk. Și, dacă anterior Metocul Atonit hranea circa 100-150 de persoane fără adăpost, pe zi, această cifră s-a triplat astazi. Acum, se acorda ajutor pentru aproximativ 400-500 de persoane pe zi.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.