STIRI din Ucraina: Fortele armate ucrainene au lansat noi atacuri

Unitățile ucrainene de aplicare a legii au lansat un alt atac asupra Lugansk și a unei suburbii a Donetsk-ului, folosind lansatoare Grad, conform Interfax, care citeaza rapoarte ale forțelor de auto-apărare ale Donețk-ului și Lugansk-ului, de ieri.

“Rapoartele imediate sugerează că forțele ucrainene au asaltat orașul Aleksandrovka, într-o ofensivă susținută de 50 de tancuri și de două bombardiere de luptă”, a marturisit un purtător de cuvânt al sistemului de auto-apărare din Lugansk, pentru Interfax.

“Unitățile de aplicare a legii din Ucraina au reînnoit ofensiva asupra Maryinka, o suburbie a Donetsk-ului, la aproximativ ora 15:00 a Moscovei, folosind lansatoare Grad, tancuri și sisteme de artilerie”, a mai declarat un purtator de cuvant al Frontului de Sud-Est, Konstantin Knyrik, pentru Interfax.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.