STIRI FILOSOFIE – POLITICA: Grecia – Conferinta Internationala din Atena atinge un nivel record

Cea de-a 26-a Conferinta Internationala de Filosofie se incheie astazi, 17 iulie, în suburbia de coastă Vouliagmeni, în Atena, Grecia.

Tema conferinței din acest an a fost “Filosofia greacă și probleme morale si politice ale erei noastre globale”.

Aceasta a fost organizata de către Asociația Internațională de Filosofie Greacă (IAGP), Centrul Internațional de Filosofie si Cultura Greacă (ICGPC) și Societatea din Africa de Sud pentru Filosofie Greacă și Umanista (SASGPH).

Conferința a prezentat deja un mare interes, participarea atingand in editia acestui an, incepand din 12 iulie, un nivel record. Organizatorii au drept scop dezvoltarea unui forum larg de explorare a problemelor morale și politice relevante, din punct de vedere al ideilor exprimate în filosofia greacă antică.

Conferinta a fost deschisa tuturor filozofilor, specialiștilor în filosofie greacă, cercetatorilor, educatorilor, specialiștilor în comunicare, avocaților, politicienilor, oficialilor guvernamentali, precum și tuturor cetățenilor interesați în problemele morale, politice și filozofice.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.