Gaza – STIRI | Israelul ucide cate un copil la fiecare ora

In ultimele doua zile, cate un copil a fost ucis la fiecare oră, în Gaza, a declarat Secretarul General adjunct pentru probleme umanitare al ONU, Kyung-WHA Kang, ieri. În Gaza, 443 de victime (74%) au fost civili și o treime din civili au fost copii (vezi ARHIVA). O luptă violentă a avut loc ieri, la Khouzaa, în apropiere de Khan Younes, în sudul Fâșiei Gaza, unde surse locale spun ca cel puțin zece persoane au fost ucise. Un armistițiu umanitar de două ore a fost coordonat de către Comitetul Internațional al Crucii Roșii cu Israelul, pentru a permite echipelor de muncitori palestinieni din serviciul de salvare sa patrunda in Khouzaa și in alte două zone de luptă: Beit Hanun (în partea de nord a Fâșiei Gaza) și Shujaiya (în zona centrală).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.