Islamistii au ucis-o fiindca avea o cruciulita la oglinda retrovizoare a masinii

Pe contul său de Twitter, Episcopul copt Raphaeil, care slujeste, de asemenea, ca secretar al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe creștine copte, a postat un mesaj in onoarea Mariei – o credincioasa care a fost ucisa în aceste zile, in timpul confruntărilor între susținătorii Frăției Musulmane și poliția egipteana.

Atacatorii, iesiti după rugăciunile de vineri dintr-o moschee, au atacat o biserică coptă, deschizand focul asupra ei. Împreună cu Maria, alte trei persoane au fost ucise.

Martorii oculari au confirmat că ea a fost vizata imediat ce atacatorii Frăției au observat că avea o mica cruciulita atarnand de oglinda retrovizoare a mașinii.

Alții au spus că a fost ucisă pentru că ar fi detinut o arma de foc. Cu toate acestea, mesajul Twiitter al Episcopului lamureste clar că aceasta a fost martirizata pentru cruce.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.