Venezuela: alt razboi dus prin mass-media. Presedintele restrictioneaza accesul la Internet

Într-o încercare de a face față creșterii bruste a numărului de protestatari, guvernul venezuelean a introdus restricții stricte privind accesarea site-urilor web, la scurt timp după decizia de a limita numărul de materiale prezentate de televiziuni, informeaza Serviciul specializat NetCreator [https://www.netcreator.ro] , citand un raport VoR.

Conform unui raport recent al radioului Vocea Rusiei, situația din Venezuela se deteriorează din cauza protestelor cauzate de economia slabă a țării, monitorizarea inadecvată a industriei alimentare și a altor probleme sociale.

Prin urmare, Președintele Nicolas Maduro a decis să restricționeze sever accesul la Internet în capitala și in zonele din apropiere, conform Electronic Frontier Foundation, citata de VoR.

In ultima saptamana, Maduro a impus restricții semnificative si canalelor de televiziune, pentru a-i împiedica pe protestatari sa coordoneze acțiunile lor prin intermediul surselor mass-media, restrictionand accesul la o mulțime de conturi de Facebook și Twitter, precum și la unele site-uri web individuale. Maduro a decis să nu să facă concesii și a anunțat imediat că mass-media încearcă sa incite la ură între popor si guvern, mai informeaza Serviciul specializat NetCreator [https://www.netcreator.ro] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.