12:32 – Site-ul Basilica, al Patriarhiei Romane, a reinceput sa functioneze

Incepand cu ora 12:23, site-ul web al Agentiei oficiale de stiri a Patriarhiei Romane a inceput sa functioneze, dupa mai multe ore de intrerupere. Specialistii Serviciului NetCreator [https://www.netcreator.ro] , care au fost si primii care au semnalat atacarea site-ului web, pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe – Lăcașuri Ortodoxe, au relatat ca, cel mai probabil, problema a aparut in urma atacarii bazelor de date, prin metoda cunoscuta sub numele de SQL injection.

Intr-un screen-shot de ultima ora, se poate observa inca eroarea care face referire la o disfunctionalitate a legaturii cu baza de date, mai afirma reprezentantii Serviciului specializat NetCreator [https://www.netcreator.ro] , intervievati de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Va reamintim ca, incepand din cursul noptii, Serviciul specializat NetCreator [https://www.netcreator.ro] a sesizat faptul ca mai multe site-uri oficiale ale Patriarhiei Romane au devenit inaccesibile, intre articolele postate aparand si unul intitulat: “httpswwwfacebookcombasarabiaeromania”, cu eticheta specifica ultimului articol, respectiv indicativul general “14654.html”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.