Alegeri prezidentiale in Ucraina: politicienii europeni ii suprind pe cei de la Moscova

Ministerul Rus de Externe și-a exprimat surprinderea că unii dintre politicienii europeni s-au grăbit să sprijine planurile anuntate de organizare a alegerilor prezidențiale anticipate în Ucraina in mai 2014, cu toate că acordul încheiat de către opoziție și autorități, din 21 februarie, stipula că votarea poate avea loc numai după încheierea reformei constituționale.

“Este surprinzător faptul că unii dintre politicienii europeni s-au grăbit să sprijine anunțarea planurilor de organizare a alegerilor prezidențiale în Ucraina în 2014, deși acordul din 21 februarie spune că alegerile pot avea loc numai după încheierea reformei constituționale”, a declarat Ministerul Rus de Externe, citat de Interfax.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.