Geneva 2: pauza in negocieri, dar nu mai mult de o saptamana

O pauză in cadrul discutiilor inter-siriene de la Geneva, după 31 ianuarie, ar trebui să nu dureze mai mult de o săptămână, conform agenției de știri RIA Novosti, care a citat o sursa apropiata negocierilor. Sursa a facut o declaratie in acest sens, după o reuniune a experților ruși și americani, care a avut loc ieri seara la Geneva.

Aceasta a marturisit ca s-a discutat despre o a doua rundă de discuții.

“Va trebui sa existe o scurtă pauză, dar nu mai mult de o săptămână, în scopul susținerii ritmului dialogului, astfel încât fiecare dintre delegațiile siriene sa poata cugeta la runda anterioară, in timp ce calatoreste inapoi, acasa, si se pregateste pentru un al doilea tur de scrutin. Dar, pauza nu ar trebui să dureze prea mult timp”, a incheiat sursa, citata de VoR.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.