Gay-pozitiv? Tarile aliate ale Occidentului ii testeaza pe reporterii care vor sa intre in tara

Un proeminent satiric britanic, George Orwell, care este al doilea nume dupa William Shakespeare ca popularitate în Occident, facea o remarcă, în urmă cu 70 de ani, vizavi de standardele duble, care este adesea citata si astăzi, ne aminteste un raport din ultimele ore al radioului Vocea Rusiei. Remarca in cauza viza efortul instituirii Comunismului intr-o ferma de animale, pe principiul: “Toate animalele sunt egale, dar unele animale sunt mai egale decât altele”. Dacă luăm în considerare realitățile din această zi, fraza ar putea arăta astfel: ” Toate guvernele lumii sunt anti-gay, dar unele guverne sunt mai anti-gay decât altele”.

Viața este într-adevăr intunecata pentru homosexuali, în multe țări, se arata in raportul VoR, dar, de ce ar trebui să arate mass-media occidentala cu degetul, acuzator, spre Rusia, ca națiunea numarul 1 împotriva homosexualilor, în ciuda faptului că Rusia are cluburi legale gay? Purtatorul de cuvant al Dumei Ruse, Serghei Narîșkin, a declarat recent ca oaspeții străini sunt bineveniti sa viziteze aceste cluburi (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). O națiune împotriva homosexualilor este un fel de țară anti-eroi, în lumea de astăzi nebuna-nebuna.

Între timp, Daily Mail din Londra a gasit o țară împotriva homosexualilor, încă dura, și anume Kuweitul, un mic regat… producător de petrol. Daily Mail citează un oficial neidentificat kuweitian, spunand ca toti reporterii care vin in Kuweit vor fi testati din punct de vedere al homosexualitatii. Dacă se întâmplă să fie gay-pozitiv, ei vor fi opriti sa intre atât in Kuwait cat și in alte țări din Golf.

Acest lucru dă naștere la numeroase întrebări, afirma raportul radioului Vocea Rusiei. În primul rând, unde li se va interzice reporterilor gay-pozitivi sa mearga? Kuwaitul împărtășeste informații valoroase cu vecinul Iran, datorita relațiilor bilaterale. Singurele țări din lume care le vor interzice reporterilor gay occidentali sa intre pe teritoriul lor sunt, deci, aliații regionali ai Occidentului, și anume Kuweitul, Emiratele Arabe Unite, Bahrainul și , de asemenea, acoliții Occidentului in intervenția lor în Siria: Qatarul și Arabia Saudită. Prin urmare, acest lucru ii va împiedica pe corespondenții occidentali sa descrie eforturile eroice ale țărilor în cauză, de a răsturna guvernul suveran din Damasc, in Siria vecină.

În al doilea rând, nu este clar ce fel de tehnologie ii va ajuta pe kuweitieni sa ii detecteze pe homosexuali. Potrivit Daily Mail, Emirul viclean al Kuwaitului ar menține în mod deliberat problema in semiumbra. Tot oficialul neidentificat a spus că Kuwaitul deja isi creaza centre medicale ad-hoc. Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat în Rusia, mass-media britanică ar fi avut mult timp de comentat pe marginea lagărelor de concentrare moscovite. Dar, Europa este mereu pregătita, dintr-un anumit motiv, sa ii acorde Kuweit-ului prezumția de nevinovăție. Un expert în relațiile Rusia – UE, reporterul finlandez Jon Hellevig, susține că întreaga hărmălaie privind interdicția propagandei gay nu este altceva decât propagandă gay pura. Insa, este îndreptata împotriva Rusiei, împotriva imaginii Rusiei în Occident.

“Legea ruseasca în cauză nu este în niciun fel legata de ceea ce susține presa occidentală. Mass-media din Vest este angajata într-o campanie împotriva Rusiei. Mass-media occidentală a ales tocmai problema homosexualității, ca banner al campaniei anti-rusesti. Rușii sunt, de fapt, nu mai puțin toleranti față de minoritățile sexuale decat europenii. în caz contrar, nu ar exista cluburi gay in Moscova”.

Acesta este motiv pentru senzațional, iar rapoartele, de multe ori neverificate, cu privire la încălcările drepturilor homosexualilor din Rusia, sunt repetate de nenumarate ori in Occident. Numai ca, cu greu, vreo agentie de stiri știri va menționa vreodata faptul că relațiile intre persoane de același sex sunt de-a dreptul interzise prin lege într-un mare număr de țări care sunt… aliați ai Occidentului. Pentru a fi mai exacti, există 78 de astfel de țări.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.