publicat în: Arhivă

Surprize din partea noastra, de sarbatori: Anunturi gratuite (publicitate) – avantaje pentru membrii grupului Lacasuri Ortodoxe

Dupa variantele de Site pentru Mobil si a celor pentru IPhone (vezi cele doua butoane din topul paginii), fiind o premiera pe site-urile romanesti si chiar si pe cele din strainatate,

Lacasuri Ortodoxe pune la dispozitia membrilor sai, noi avantaje.


Faptul ca Grupul Lacasuri Ortodoxe se apropie de 10.000 de membri abonati, trebuie sa insemne pentru fiecare dintre noi un mare avantaj.

De foarte multe ori ni s-a solicitat publicarea unui anunt, din cu totul alt domeniu decat cel religios, pe motiv ca oamenii din grup, fiind ortodocsi, religiosi, sunt deci mai seriosi si prezinta o mai mare garantie. Am refuzat de cele mai multe ori, cu regret, fiindca ar fi insemnat sa umplem casutele de mail (si asa destul de incarcate) ale unor membri probabil neinteresati.

Dupa o perioada de lucru, Lacasuri Ortodoxe a reusit insa, organizarea unei variante care sa fie convenabila pentru toti.

Astfel, incepand de acum (12.12.2008 – si am lasat surpriza pentru aceasta perioada de sarbatori), membrii grupului vor avea acces la 3 noi aplicatii (ele se gasesc toate pe adresa noastra de grup https://groups.yahoo.com/group/KSLCatalin):

Aniversari
Lista aniversarilor membrilor grupului. Poate fi necesara in trimiterea unor mesaje de felicitare sau a unor altfel de aprecieri. Membrii pot inscrie datele, administratia le poate accesa.

Locuri de munca, propuneri, cereri, colaborari (joburi)
O cale usoara de a face propuneri celor din grup. Lasati-va oferta sau cererea. Astfel, vom folosi la maxim avantajul grupului nostru. Textul trebuie sa respecte normele bunului simt si sa nu fie motiv de reclama sau trimiteri spre alte siteuri. In caz contrar acesta nu va fi publicat.

Vanzari sau cumparari – anunturi diverse
O cale buna de a cumpara sau a vinde ceva in cadrul grupului. Anunturile trebuie sa fie in limita bunului simt si sa nu fie folosite ca reclama ori trimiteri spre alte siteuri. In caz contrar ele nu vor fi publicate.

PENTRU CEI CE VOR SA FACA ANUNTURI:

Mesajele vor fi, pentru protectie antispam, bineinteles moderate. FORMULARUL care trebuie completat cu anuntul dvs, este in josul acestei pagini! Criteriile de refuzare au fost amintite la fiecare dintre aplicatii, mai sus. Nu putem accepta ca unele persoane sa se inscrie in grup doar pentru acest avantaj. Asa incat absolut toate adresele de email, din partea celor ce lasa mesajele, sunt verificate automat. In plus, din experienta, va asiguram ca, mai ales pentru faptul ca se cunoaste data inscrierii, nimeni nu va putea ramane pe lista noastra de emailuri fara a fi interesat de problemele religioase, doar pentru a se folosi de acest avantaj.
Completarea anunturilor se va face pe pagini ale site-ului, speciale, care vor contine forumulare in care sa puteti introduce datele, dupa un anumit tipar obligatoriu deoarece, pentru ca anunturile sa fie inregistrate, datele trebuie sa fie complete. Intrarea pe aceste pagini se va face tot din meniul lateral aflat pe site.
Trebuie tinut cont de timpul scurs pana la moderare, deci este bine ca anuntul sa fie dat din timp.
ULTERIOR, anunturile vor fi afisate pe Grup.PENTRU CEI CE VOR SA CITEASCA ANUNTURILE:

– accesand direct adresa: https://groups.yahoo.com/group/KSLCatalin (verificati, unii au publicat deja anunturi pentru Dvs!)

Nu vor fi trimise mesaje pe email la fiecare postare a unui anunt! Toti cei interesati vor putea accesa pagina home a grupului, scriind direct adresa: https://groups.yahoo.com/group/KSLCatalin sau vor putea intra din meniul de pe laterala dreapta a siteului pentru vizitarea “Catalogului de anunturi Lacasuri Ortodoxe”. Vom mai crea si alte portite de acces, ori de cate ori este cazul. Salvati-va apoi adresa. Pentru acces la datele scrise, va trebui sa fiti logati in contul Dvs Yahoo, dupa cum deja sunteti obisnuiti. Dupa logare, pe partea stanga a meniului va aparea rubrica: Applications.
Atentie! Doar membrii grupului Lacasuri Ortodoxe pot accesa aceasta rubrica! (de aceea, ea va aparea doar dupa logarea in cont, facandu-se o verificare automata a inscrierii)

Dupa ce veti da click pe Applications, se va deschide o a doua pagina, cu urmatorul continut, din care veti putea alege rubrica de care sunteti interesati:

Acestea vor arata in felul urmator:

Daca veti da click pe ANIVERSARI: la aceasta rubrica, accesul vizitatorilor, chiar si al membrilor grupului, este limitat. Aceasta are rol de protectie antispam. Va exista deschisa doar posibilitatea introducerii datelor personale la care va avea acces doar administratia.

Daca veti da click pe Locuri de munca, propuneri, cereri, colaborari (joburi): introducerea datelor este oprita, aceasta fiind posibila doar de pe paginile siteului Lacasuri Ortodoxe, pentru o moderare prealabila (dupa cum am precizat mai sus).
AICI, cei interesati, intrand cu regularitate, intrucat nu vor fi trimise atentionari la postarea anunturilor noi, vor putea consulta lista ofertelor, cu unele avantaje fata de revistele de mica publicitate, astfel:

Exista avantajul ca adresa ofertantului apare in mod automat pe o harta, astfel incat localizarea acestuia este mult mai usoara. In plus, exista si posibilitatea cautarii altor anunturi dupa criteriul adresei.
Daca veti da click pe Vanzari sau cumparari – anunturi diverse va aparea un formular asemanator celui din cazul de mai sus, cu diferenta ca nu va mai exista posibilitatea identificarii pozitiei pe harta.


Formular: AICI POTI DEJA COMPLETA SI TRIMITE ANUNTUL TAU

Numele si prenumele:

Adresa de email:

Adresa va fi vazuta doar de membrii grupului. In cazul in care anuntul este pentru rubrica Aniversari, adresa de mail nu va fi vazuta decat de administrator.


Adresa de site, in cazul in care administrati unul:


Sunt de acord ca datele sa fie afisate!


Completati anuntul, tinand cont de rubrica la care doriti sa fie inclus:
1. Pentru ANIVERSARI: obligatoriu ziua, luna si eventual anul. In plus puteti completa cu alte date despre Dvs sau… despre noi.
2. Pentru afaceri, JOBURI: obligatorii sunt Nume, Prenume, Titlu mesaj, Textul Anuntului, Adresa (Tara, oras, eventual strada), Adresa de Email, Mod de plata. In plus puteti lasa telefon, nume firma, nume scoala daca sunteti elev.
3. Pentru vanzari-cumparari: obligatorii sunt: Titlu, Descriere produs, Pret RON(obligatoriu doar la vanzare), Contact.

APASATI MAI INTAI PE CELE DOUA SAGETI REFRESH DE MAI JOS!
Recopiati caracterele existente in imaginea de jos stanga, pentru validare! In cazul in care nu se vad bine, apasati cele doua sageti ciculare din partea dreapta iar. Daca acest cod va fi gresit, se va deschide o noua pagina in care va trebui sa reintroduceti un nou cod.

Dupa refresh, recopiati textul din imagine aici:

Va avertizam ca sunteti responsabil de continutul, valabilitatea si seriozitatea acestui anunt. Lacasuri Ortodoxe nu garanteaza in niciun fel veridicitatea datelor.In cazul in care rubricile notate ca obligatorii nu sunt completate, anuntul nu va fi publicat. Pentru siguranta, adresa Dvs IP va fi arhivata.

DACA FORMULARUL ESTE COMPLETAT DATI CLICK PE BUTONUL “Publier ce commentaire” de mai jos:


Atentie! Anunturile vor fi moderate, ele devenind, mai apoi, vizibile la adresa grupului: https://groups.yahoo.com/group/KSLCatalin/