Elton John: parintii cer interzicerea concertului din Rusia, pentru protectia copiilor lor

Un comitet al părinților ruși “i-a cerut Președintelui Vladimir Putin sa anuleze un concert planificat de muzicianul gay Elton John, afirmand ca acesta intenționează să încalce o lege împotriva propagandei gay, conform NBC.

Grupul local de părinți, din regiunea centrala Ural, i-au transmis o scrisoare deschisă lui Vladimir Putin, spunând că Elton John “intenționează să vină în sprijinul sodomiților locali și încalcă legea rusa actuala, menita sa le protejeze copiii”.

Sir Elton John, care a amintit într-un interviu, la inceputul acestei luni, pentru ziarul Guardian, ca a intreprins relatii sexuale pe terasa unui acoperis din Moscova, cu un translator, în timpul unei vizite, in 1979, in Uniunea Sovietică, a spus că vrea să sustina, în aceatsa tara, un concert de sprijinirea a comunitatii gay.

“Ca barbat gay, eu nu-i pot lăsa pe acei oameni pe cont propriu, fără a merge acolo și a-i sprijini. Nu știu ce se va întâmpla, dar am să merg”, a spus el în interviu.

Elton John va concerta pe 6 decembrie, la Moscova, și pe 7 decembrie, in Kazan.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.