Fiica lui Michael Jackson, Paris, a incercat sa se sinucida

Fiica lui Michael Jackson, Paris, a fost internata ieri, după o posibilă tentativă de sinucidere, conform declaratiilor mamei ei, Debbie Rowe, pentru Entertainment Tonight. In varsta de 15 de ani, aceasta a lasat scris un bilet prin care marturisea ca se sinucide, intrucat nu i s-a permis sa participe la un concert al lui Marilyn Manson.

Rowe a declarat că Jackson a fost dusa de urgenta la spital, din casa familiei ei din Calabasas, California, în jurul orei 2 noaptea, după încercarea de sinucidere.

Adolescenta, al cărei tată a murit în 2009, a fost programata la 72 de ore de psihiatrie, in spital, adăugând că Paris a suferit o depresie și ca mai raportase anterior astfel de intentii de sinucidere.

“A încercat să se taie”, a declarat o sursa, solicitând anonimatul, citata de radioul Vocea Rusiei, adăugând: “Intr-adevăr, se simte ca are nevoie de tatal ei… a mai facut un tratament, o dată, înainte de depresie, asa încât acesta este un fel de strigăt real de ajutor”.

“Este în stare bună, ea nu este în stare critică.”

Bunica ei, Katherine, a marturisit: “Este foarte dificil, atunci când pierzi persoana cea mai apropiata. Paris este bine, din punct de vedere fizic, și primeste asistență medicală adecvată. Vă rugăm să respectați intimitatea și viața privată a familiei”.

TMZ a raportat că aceasta a fost scoasa din casa familiei, pe o targă, adaugand ca adolescenta era tăiata la brațul drept și ca luase, de asemenea, o supradoza de Motrin (ibuprofen pilule).

Sursa din familie a minimalizat rapoartele mass-media conform carora Jackson ar fi fost furioasa pentru că nu putea merge la un concert de al lui Marilyn Manson, în Los Angeles, astazi – deși a recunoscut că ar fi un factor.

“Nu a fost din cauza asta. A fost doar din cauza depresiei ei. Probabil faptul ca i s-a interzis sa mearga, a fost ultima picătură… E ca orice adolescent”, mai informeaza radioul Vocea Rusiei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.